reklam
reklam
DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.875,981.365
reklam

Murat Kurum: İstanbul’da duraklama dönemi bitecek, yükseliş dönemi başlayacak

Yayınlanma Tarihi : Google News
Murat Kurum: İstanbul’da duraklama dönemi bitecek, yükseliş dönemi başlayacak
reklam

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Zeytinburnu’ndaki STK Buluşması programında konuştu. Kurum konuşmasında bir kez daha yükseliş dönemini işaret etti.

Bu videoyu izlemek için lütfen JavaScript’i etkinleştirin

ensonhaber.com

Yerel seçim heyecanı artarak devam ediyor…

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Murat Kurum, Zeytinburnu’ndaki STK Buluşması programına katıldı.

Burada konuşma gerçekleştiren Kurum, İstanbul’un ve Zeytinburnu’nun sorunlarına dikkat çekti.

Murat Kurum’un açıklamalarından satır başları:

Zeytinburnu’nun her mahallesinde biz coşkuyla karşılayan tüm vatandaşlarımızı sevgilerimi iletiyorum. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Muhtarlarımız demokrasinin uç beyi olarak tanımlıyoruz. Şehirlerimize yaptığımız her yatırımda milletimizin sözünü ve fikrini sayenizde çok iyi öğreniyoruz. Bakanlığımız döneminde, sellerde, afetlerde yangınlarda sizlerin aracılığıyla milletimizle bir olduk.

Annelerimizin evlatlarımızın acıları hep birlikte paylaştık. Bizi sizlere, biz İstanbullulara rabbim mahcup etmesin. Muhtarlar bizim her zaman mesai arkadaşımız olacak, bizim her zaman gözümüz kulağımız olacak.

İstanbul’u sizlerle birlikte yöneteceğiz, 31 Mart akşamı İstanbul’un büyükşehir belediye başkanı muhtarlarımız olacak. Biz sizlerin temsilcisi olacağız. Bizim tek bir derdimiz var; muradımız İstanbul’a hizmet etmek. Bu şehrin her mahallesine girdik, her sokağında eserimiz var. Sosyal konuttan, kentsel dönüşüme, millet bahçelerine onlarca projeyi Zeytinburnu2na kazandırdık.

Bizim rakibimiz İstanbul’a karşı ilgisizlik, sistemsizlik, İstanbul halkına söz verip de sözünde durmayanlar. Sahici olacağız, samimi olacağız, doğru olacağız ve çalışkan olacağız. İnşallah 31 Mart akşamı İstanbul’da duraklama dönemi bitecek, yeniden diriliş, yeniden yükseliş dönemini hep birlikte başlatacağız.

Ayrıntılar geliyor…

reklam