reklam
reklam
DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN62.966,22-2.387
reklam

Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı vatandaş diyaloğu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı vatandaş diyaloğu
reklam

DEM Parti sempatizanlığı ve savurduğu tehditlerle sürekli gündeme gelen CHP Kastamonu Millet Vekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı, tepki çeken hareketlerine bir yenisini daha ekledi. ‘DEM’le ortak değiliz’ diyen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ı telefonla arayıp tehditler savuran terör sevici Baltacı’nın bu kez de bir esnafı tehdit edip ağza alınmayacak ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Başka bir vatandaş tarafından telefonla kaydedilen görüntüler CHP’li başkan adayının çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Hareketleri ve yaptıklarıyla vatandaşın tepkilerine neden olan DEM Parti sevici Hasan Baltacı, bu kez de başka bir olayla gündeme geldi. Tehditleriyle gündemden düşmeyen CHP’nin tartışmalı ismi Baltacı’nın bu kez de bir esnafı tehdit ederken çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde Baltacı’nın koridorda sıkıştırdığı vatandaşa “Sen orada bir siyasi kişilik bile değilsin. Öyle bir edepsizlik yapma. Kardeşim bak ben sana t… gibi kelimeler kullanmıyorum. Elimde kalırsın kimse alamaz.’ dediği görülüyor.

‘DEM’le işbirliği yapmayacağız’ diyen Burcu Köksal’ı da tehdit etmişti

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, partisinin Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresi’nde CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın oturduğu masaya gelmiş, “Sen beni telefonda tehdit edemezsin. Telefonda söylediklerini burada söyleyeceksin.’ diyerek Baltacı’nın tehditlerini ifşa etmişti.

 

reklam